HomeNieuwsLifestyleVIDEO. De smartphonehoes die je verloving filmt

VIDEO. De smartphonehoes die je verloving filmt

Wil je je verloving graag vastleggen op de gevoelige plaat? Maar kostte je ring al een fortuin en heb je geen geld meer voor een fotograaf? Dan kan je het bijzondere moment zelf filmen met een handige smartphonehoes.

Of je nu op reis bent, een ijsje eet of gaat dineren op restaurant: anno 2017 hebben veel mensen de neiging om elk moment te delen op sociale media. Met de nieuwe smartphonehoes van Rokshok kan je zelfs je familie en vrienden mee laten genieten van je verloving.

De Rokshok is een uit de kluiten gewassen case die kan openklappen, zodat de ring tevoorschijn springt. Ondertussen kan je de reactie van je teerbeminde filmen en – als je dat wil – livestreamen. Je moet dus wel zeker zijn van je stuk, want als je partner “neen” antwoordt, bega je nogal een flater.

Verdeelde reacties

Toch is niet iedereen even enthousiast. Vooral op Twitter is de smartphonehoes kop van Jut. “Dit is het ergste wat ooit is gebeurd” en “Als iemand me ten huwelijk vroeg met een ring via een smartphonehoes zou ik die persoon veel pijn doen” zijn maar twee van de vele negatieve reacties. Wie toch geïnteresseerd is, kan het gadget online bestellen voor zo’n 39,95 dollar (ongeveer 33 euro).

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels