HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Arrogante Lisa zet kwaad bloed bij kijkers ‘First Dates’

VIDEO. Arrogante Lisa zet kwaad bloed bij kijkers ‘First Dates’

De Nederlandse Lisa heeft zich niet populair gemaakt door haar deelname aan ‘First Dates’. Op Twitter krijgt ze er stevig van langs omdat ze erg zelfingenomen overkwam.

In het Nederlandse televisieprogramma ‘First Dates’ worden twee mensen die elkaar niet kennen op date gestuurd. De bedoeling is uiteraard dat het in eerste instantie klikt en dat er eventueel iets uit zou kunnen voortkomen. Dat was niet het geval bij Lisa (25) en Jaimy (30). Al van in het begin was het overduidelijk dat Lisa niet geïnteresseerd was.

Dat bevestigde ze ook toen ze met een familielid belde. “Het is echt vreselijk. De enige connectie die we hebben is dat hij een eigen kinderopvang heeft. Hij heeft geen mooi gebit en is kaal”, barst ze in tranen uit. “Ik vind het zo erg. Hij houdt van gamen. Het is zo gênant”, gaat ze voort. “Blijf aardig”, klinkt het aan de andere kant van de lijn.

Bewust ongeïnteresseerd

Tijdens het diner kijkt ze voortdurend weg, stelt ze geen enkele vraag aan Jaimy en is ze zichtbaar ongeïnteresseerd in wat hij te zeggen heeft. Zelfs als hij vertelt over zijn vader die twee jaar geleden overleden is, komt ze niet verder dan: “Dat is inderdaad wel heftig, ja.” Ook het afscheid is erg koel. Snel nog even de handen schudden en een droge “Succes verder”.

Achteraf legt Lisa uit dat ze bewust ongeïnteresseerd wou overkomen omdat ze hem niet op verkeerde gedachten wou brengen. “Het was een bewuste keuze om weg te kijken omdat ik bij hem geen interesse wilde wekken. Het was meer zelfbescherming en bescherming voor hem.”

Twitterstorm

Op Twitter kreeg Lisa er stevig van langs. “Ik hoop dat Lisa zich schaamt nu ze zichzelf terugziet. Wat een walgelijke, ongeïnteresseerde en arrogante instelling heeft ze”, en “Nou mannen van Nederland, jullie hebben gezien hoe Lisa in elkaar zit; een heel onbehoorlijk en verschrikkelijk onaangenaam mens dus”, klinkt het onder andere.

Ook Jaimy schrok zich een bult nadat hij de aflevering zelf gezien had. “Bedankt iedereen. Ik twijfelde of de date echt zo erg was, maar nu zie ik dat het tenminste niet aan mij lag”, tweette hij.

Bedreigingen

Het ging zelfs verder dan boze tweets. Lisa kreeg zelfs bedreigingen van sommige mensen. Een brug te ver, zo vind ik Jaimy. “Ik heb geen contact met haar meer gehad, maar ik hoorde van de mensen van ‘First Dates’ dat ze bedreigd is na de uitzending. Echt belachelijk. Dat gaat veel te ver. Ik heb geen haatgevoelens voor haar. Als er iemand boos zou moeten zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet. “Ik hoop dat mensen haar met rust laten, dit verdient ze niet”, besluit hij.

Het bericht VIDEO. Arrogante Lisa zet kwaad bloed bij kijkers ‘First Dates’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels