Vind ons op

Zita

Vanaf nu koop je je kopje Starbucks in de supermarkt

Lifestyle

Vanaf nu koop je je kopje Starbucks in de supermarkt

Een kopje koffie om wakker te worden, we zouden er niet meer zonder kunnen. Als fervente pendelaar is de verleiding om even binnen te springen bij Starbucks soms onweerstaanbaar. Vanaf nu kan je ook gewoon in je eigen woonkamer genieten van een kopje Starbucks-koffie.

De gemiddelde Belg kan niet zonder z’n dagelijkse dosis cafeïne. ’s Ochtends, op het werk of als vieruurtje: koffie kan altijd en overal. Vaak richten we ons toch tot de supermarkt om het goedje in te slaan, dus het mag niet verbazen dat koffieketen Starbucks daarop inspeelt. Tussen het aanbod in de winkelrekken vind je vanaf nu dus nog een extra optie.

Doe-het-zelf

Het assortiment zal bestaan uit elf verschillende producten. Je hebt de keuze uit drie soorten gemalen koffie, maar je kan ook kiezen uit drie verschillende pakken koffiebonen. Heb je een Dolce Gusto-machine in huis, dan zijn er vijf soorten pads beschikbaar. Je hoeft dus niet meer naar de Starbucks om van je latte te genieten, maar kan gewoon zelf aan de slag. Voorlopig is de koffie alleen bij Carrefour te koop, maar vanaf 1 mei kan je ook bij andere supermarkten terecht.

Het bericht Vanaf nu koop je je kopje Starbucks in de supermarkt verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top