HomeNieuwsLifestyleVanaf deze leeftijd ervaren vrouwen het beste orgasme

Vanaf deze leeftijd ervaren vrouwen het beste orgasme

“The best is yet to come”, zong Frank Sinatra al in 1964. En hij kan wel eens gelijk hebben, toch als je jonger bent dan 36 jaar. Volgens een nieuw onderzoek piekt het seksleven van vrouwen vanaf die leeftijd. 

Ouder worden is zo erg nog niet, zeker niet als je rekening houdt met een onderzoek van Natural Cycles, een app die de vruchtbaarheidscyclus in kaart brengt. Voor de studie werden meer dan 2.600 vrouwen ondervraagd. Vervolgens werden de dames in drie groepen gedeeld: de jongeren (jonger dan 23 jaar), de middencategorie (tussen 23 en 35 jaar) en de ouderen (vanaf 36 jaar).

Meer én beter 

De vrouwen uit die laatste groep zouden meer én leukere hoogtepunten bereiken dan de jongere dames. In vergelijking met de andere categorieën zijn 36-plussers ook meer tevreden met hun seksleven.

Hun geheim? Zelfvertrouwen. Vrouwen vanaf 36 jaar voelen zich duidelijk het meest sexy en het beste in hun vel. Deze studie wil natuurlijk niet aantonen dat je moet aftellen tot je op tram drie zit. Integendeel, het is nog maar eens een bewijs dat je best trots mag zijn op je lichaam en dat deze instelling héél wat prettige voordelen heeft.

Het bericht Vanaf deze leeftijd ervaren vrouwen het beste orgasme verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels