HomeNieuwsLifestyleTIPS & TRENDS. 3 x accessoires voor op vakantie

TIPS & TRENDS. 3 x accessoires voor op vakantie

Deze drie zomerse hebbedingen tillen je vakantie naar een hoger niveau. Ze bezorgen je de leukste vakantieherinneringen, verfrissen je huid en beschermen je tegen de zon.

Sprekende foto’s

Niet enkel in Harry Potterfilms zie je beelden praten, ook jij kan voortaan foto’s met geluid nemen. Vanaf vandaag ligt de nieuwe instax mini LiPlay in de winkels. Terwijl je een kiekje maakt, registreert deze polaroidcamera het omgevingsgeluid. Daarna print de instax de foto van jouw keuze samen met een QR-code, zodat je vakantieherinneringen voor altijd weer tot leven komen. Die herinneringen kan je trouwens opleuken met een filter, hartjes of een tekstballon. De camera is ook heel licht, dus ideaal om mee te nemen op uitstap. Ben je hem toch vergeten? Dan kan je de foto’s op je smartphone achteraf doorsturen naar de instax, die ze dan als polaroids voor jou print.

Elegant Black, Blush Gold en Stone White instax mini LiPlay, 169 euro

Spray voor hete dagen

Als je een zonnige vakantie geboekt hebt, waar we eigenlijk al van uitgaan, pak je best een verfrissende gezichtsspray in. Deze spray zorgt ook voor een zomerse teint dankzij natuurlijke koolhydraten. Die nestelen zich in de bovenste cellagen van je huid en vormen daar een lichtbruin kleurtje. Een gouden tip: bewaar het flesje in de koelkast, dan is het extra fris!

BABOR Glowing Summer Spray, 24,90 euro

Gerecycleerde zonnebril

Deze Antwerpse zonnebrillen beschermen je ogen op een milieuvriendelijke manier. Ze bestaan uit lokaal gerecycleerd plastic van koelkasten, dashboards en petflessen. Een 3D-printer stelt je bril samen tot een hip accessoire. Het label is trouwens genoemd naar Yuma in Arizona, de zonnigste plek op aarde.

w.r.yuma, vanaf 129 euro

Het bericht TIPS & TRENDS. 3 x accessoires voor op vakantie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels