HomeNieuwsLifestyleSok kwijt? Dit merk verkoopt ze per stuk!

Sok kwijt? Dit merk verkoopt ze per stuk!

We herkennen het allemaal. Je doet je sokken netjes in de was, maar na afloop is er altijd op z’n minst eentje die ontbreekt. Waarna er vervolgens een zielige weessok achterblijft. Je houdt die nog eventjes bij, “gewoon, voor de zekerheid”, maar uiteindelijk belandt de eenzame sok in de vuilbak.

Zonde. Zeker als dat gebeurt met je lievelingssokken, die niet alleen mooi waren, maar ook nog eens megacomfortabel zaten. Zowel voor je kousencollectie als voor het milieu zijn weessokken geen goede zaak. Want je gooit uiteindelijk een nog compleet draagbare sok bij het vuil. Niet zo erg als dat een keertje gebeurt, maar al die sokken lopen al snel op. Het Belgische merk Zokk’n vond dat het tijd was voor verandering.

Zokk’n

Op de site van Zokk’n koop je je sokken daarom niet per paar, maar per stuk. Daardoor kan je of twee exact dezelfde exemplaren bestellen, of twee sokken die gewoon mooi samen gaan. Ben je er eentje kwijt, dan bestel je gewoon een nieuw exemplaar, zonder meteen een hele set te moeten bestellen. De sokken zijn bovendien ook een volledig Europees product: ontworpen in België, gemaakt in Portugal met Italiaanse merinowol. Perfect om je sokkencollectie op peil te houden én om het milieu een handje te helpen.

Het bericht Sok kwijt? Dit merk verkoopt ze per stuk! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels