Vind ons op

Zita

SCHATTIG. Je kan nu logeren in het huis van Winnie de Poeh (foto’s)

Lifestyle

SCHATTIG. Je kan nu logeren in het huis van Winnie de Poeh (foto’s)

Fan van Winnie de Poeh? Dan zal dit huisje op Airbnb zeker in de smaak vallen. Voor de 95ste verjaardag van de schattigste beer ter wereld werkte Disney de ‘Bearbnb’ uit, een huisje volledig gebaseerd op dat van Poehbeer. Snacks en dutjes worden er uitermate aanbevolen.

Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor je volgende weekendje weg, is de ‘Bearbnb’ misschien wel iets voor jou. Winnie de Poeh wordt 95 en dat wil Disney vieren. In samenwerking met Airbnb maakten ze het huisje van Winnie de Poeh volledig na. Kim Raymond, die de beer en zijn vrienden al meer dan 30 jaar tekent, nam de inrichting voor haar rekening. En ja hoor, ook de honingpotten staan al voor je klaar.

Foto Airbnb

The ‘Bearbnb’ ligt in het Engelse Ashdown Forest, waar de klassieker van A. A. Milne zich ook afspeelde. Er kunnen vier mensen slapen in het huisje dat werd ontworpen en gedecoreerd met de beroemde tekeningen van E. H. Shepard in het achterhoofd. Zo zit het huisje verstopt in een boomstam en vind je het bekende ‘Mr. Sanders’-bord boven de deur.

Foto Airbnb

Alleen voor Britten

Wie zijn koffers al aan het pakken was om te vertrekken naar het Honderd Bunderdbos, gaan we moeten teleurstellen. Want voorlopig kunnen alleen de Disneyfans uit het Verenigd Koninkrijk de Airbnb boeken.

Foto Airbnb

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/schattig-je-kan-nu-logeren-het-huis-van-winnie-de-poeh-fotos

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top