HomeNieuwsLifestyle“Samen saai zijn is het geheim voor een lange relatie”

“Samen saai zijn is het geheim voor een lange relatie”

Wil jij graag voor eeuwig en altijd samenblijven met je lief? Dan moet je samen veel saaie dingen uitspoken, beweert de Amerikaanse auteur Mark Manson.

Mark Manson, een 33-jarige blogger uit New York, is vooral bekend van zijn boek ‘The Subtle Art of Not Giving a F**k’. Een ding dat blijkt uit zijn schrijfsels, is dat hij een duidelijke visie heeft over de de grote dingen des levens. In zijn boek schrijft hij onder meer dat westerlingen verwend zijn en dat we te veel verwachten van het leven.

Ook over een succesvol liefdesleven heeft hij een duidelijke mening. “Wie een gelukkige relatie wil, moet zo saai mogelijk zijn”, vertelt hij aan The Independent. “Denk bijvoorbeeld aan een 80-jarig koppel dat al 60 jaar samen is. Die relatie is niet gebaseerd op privévliegtuigen en gezamenlijke, geweldige vakanties. Ze zijn samen omdat ze samen saai kunnen zijn. Jaar na jaar kunnen ze met twee thuis zitten, babbelen over alledaagse dingen, naar televisie kijken en koken. Dat gaat allemaal prima, zonder drama of borden die door de lucht vliegen.”

Saai zijn is noodzakelijk

Manson gaat verder met zeggen dat veel mensen allesbehalve saai willen zijn. Ze hebben net de neiging om interessant uit de hoek te komen. “Ik denk dat het nodig is om meer saaiheid toe te voegen aan onze levens. Saai zijn moet terug oké zijn. Het moet als iets goed gezien worden en ik denk dat het zeker wonderen kan verrichten voor relaties.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels