HomeNieuwsLifestyleRing van Meghan Markle te koop voor betaalbaar bedrag

Ring van Meghan Markle te koop voor betaalbaar bedrag

Zou je graag dezelfde ring als Meghan Markle rond je vinger willen? Dat kan! Hoewel je zou denken dat haar ringen onbetaalbaar zijn, is dat bij een van haar pronkstukken niet het geval.

Meghan Markle bracht woensdag een bezoek aan de Hubb Community Kitchen in Londen, waar ze enkele overlevenden van de brand in de Grenfelltoren ontmoette. Bij die ramp in 2017 kwamen 72 mensen om het leven en raakten 70 mensen gewond.

Tijdens haar bezoek droeg de 37-jarige hertogin van Sussex een opvallende ring met het opschrift ‘love’. De ring werd ontworpen door de Amerikaanse juwelenontwerpster Meredith Hahn. De ring, genaamd ‘Jamie’, is HIER verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 18k brons, zilver of 14k goud. De goedkoopste versie kost 61 euro, de duurste 258 euro. Niet onoverkomelijk duur, dus.

Diamant van 3,5 karaat

Volkomen onbetaalbaar is de verlovingsring van Meghan Markle. Die werd ontworpen door haar echtgenoot Prins Harry. Hij gebruikte daarvoor onder meer diamanten die zijn moeder Diana vroeger nog gedragen heeft. De centrale steen is een diamant van 3,5 karaat die de Britse prins liet overkomen vanuit Botswana. Prijskaartje? 280.000 euro. Dan toch maar gewoon de ‘Jamie’?

Het bericht Ring van Meghan Markle te koop voor betaalbaar bedrag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels