Vind ons op

Zita

Relax lekker in een ‘Towelkini’, de perfecte combo van handdoek en bikini

Lifestyle

Relax lekker in een ‘Towelkini’, de perfecte combo van handdoek en bikini

Niets zo ergerlijk als je handboek vergeten wanneer je op weg bent naar het strand. Maar dankzij de ‘Towelkini’ behoren die zorgen voorgoed tot het verleden. Het kledingstuk is de ideale combinatie van een handdoek en een bikini.

Als het aan designer Aria McManus ligt, is het voortaan gedaan met een te volle strandtas. Zijn creatieve uitvinding de ‘Towelkini’ smelt een handdoek en zwemkledij samen in een enkel kledingstuk. “Je hoeft niet langer een handdoek en een te krappe bikini mee te sleuren want in dit kledingsstuk vormen beide strandproducten zich tot een geheel”, is te lezen in de beschrijving van het product. De ietwat bizarre tenue ziet eruit als twee handdoeken die aan elkaar zijn genaaid met uitzondering van enkele gaten waardoor je je ledematen en je hoofd kan steken.

(lees verder onder de foto.)

Geen bruine buik

Wie graag een mooie, getaande buik heeft na zijn strandsessie, slaat de ‘Towelkini’ misschien beter over. Hoewel de ledematen onbedekt zijn, blijft je buik verborgen achter een lapje stof. Waar de designer op zijn beurt dan wel weer een stukje textiel vergat te plaatsen, is aan de achterkant. De ‘Towelkini’ dekt je derrière namelijk niet volledig af. Dus wie zichzelf niet volledig wil blootgeven, doet best een slipje of een shortje aan. Als je de creatie een kans wil geven, kan je kiezen tussen de kleuren ‘hot pink’ of ‘athletic gold’. Daarnaast moet je het doen met een one-size-fits-all-maat en loopt het prijskaartje op tot 178 euro. Wie die investering net iets te hoog vindt, kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met naald en draad of gewoon zijn handdoek blijven meenemen.

 

View this post on Instagram

 

In case you were wondering how you might look wearing the #Towelkini around town, look no further @nellie_blue

A post shared by Aria McManus (@ariamcmanus) on

Het bericht Relax lekker in een ‘Towelkini’, de perfecte combo van handdoek en bikini verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top