HomeNieuwsLifestyleNeem eens een kijkje in de dierenverblijven van Pairi Daiza

Neem eens een kijkje in de dierenverblijven van Pairi Daiza

Een dierentuin bezoeken is sowieso al een leuke uitstap, maar het kan altijd nog beter. Daarom biedt Pairi Daiza bezoekers vanaf nu de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Tijdens de zogenaamde ‘Animal Adventures’ vergezel je de verzorgers en kom je zelf in aanraking met de beestjes.

Wil je de dierentuin eens op een andere manier beleven? Rep je dan naar Pairi Daiza. Tegen betaling krijg je de kans om een verzorger te vergezellen op zijn dagelijks rondje. Zo kan je de dieren zelf voeren en word je niet geconfronteerd met de drukte in de dierentuin zelf.

Ontbijt

Als bezoeker krijg je de keuze uit verschillende ‘Animal Adeventures’. Zo kan je de westelijke laaglandgorilla’s een ontbijt serveren, kleine zoogdieren aaien, een bezoekje brengen aan de rode panda’s en de carnivoren bewonderen. Prijzen variëren van 40 tot 110 euro per persoon (exclusief toegangsticket voor het park) en duren minimaal een halfuur. Omdat al deze dieren zeer kwetsbaar zijn en speciale voorkeuren hebben, dienen de voorzorgsmaatregelen strikt nageleefd te worden. Voor meer informatie en reservaties kan je terecht op de website.

Het bericht Neem eens een kijkje in de dierenverblijven van Pairi Daiza verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels