HomeNieuwsLifestyleNa de friendzone kan je nu ook in de fuckzone zitten

Na de friendzone kan je nu ook in de fuckzone zitten

De zogenaamde friendzone kennen we intussen allemaal. Het is allesbehalve leuk wanneer je crush je plots klasseert als vriend en er geen enkele amoureuze relatie meer mogelijk is. Maar het tegenovergestelde is ook niet bepaald een pretje. Maak kennis met de fuckzone, het minder bekende broertje van de friendzone.

De friendzone is een begrip dat bij veel mensen voor kippenvel zorgt. Je bent aan het daten met iemand en hoewel voor jou alles de goede weg op lijkt te gaan, blijkt dat uiteindelijk niet meer dan een illusie. Althans, wat romance betreft dan toch. De ander vindt je immers wel leuk, maar “gewoon als vrienden”. Daar zit je dan met je vlinders in je buik, die eeuwig onbeantwoord zullen blijven. Concreet betekenen die drie simpele woorden vaak ook gewoon het einde van alles, want jij kan niet “gewoon vrienden” zijn en de ander wil niets meer. Leuk is anders, maar het kan nog erger.

Fuckzone

Maak kennis met de fuckzone. Veel kans dat je de term nog nooit hebt horen vallen, maar met het principe zelf ben je waarschijnlijk wel bekend, al dan niet vanuit je eigen ervaring.  Zit je in de fuckzone, dan ziet de ander jou gewoon als een leuk avontuurtje. Hij of zij herleidt je simpelweg tot een lustobject, terwijl jij denkt dat jullie in een relatie zitten. Niet bepaald goed voor je zelfvertrouwen wanneer je daar na verloop van tijd achterkomt. En heel wat hartelozer dan de friendzone, want die kan in het beste geval nog goed aflopen.

Het bericht Na de friendzone kan je nu ook in de fuckzone zitten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels