HomeNieuwsLifestyleMoeder maakt pop met moedervlek om dochter te steunen

Moeder maakt pop met moedervlek om dochter te steunen

De Amerikaanse Katie Crenshaw heeft haar dochter Charlie een opvallend kerstcadeau gegeven. Ze heeft een pop laten maken die als twee druppels water lijkt op het meisje, inclusief moedervlek.

Charlie is geboren met een hemangioom, een soort bloedgezwel dat ook “aardbeivlek” genoemd wordt. Crenshaw kwam met de pop op de proppen omdat ze haar dochter duidelijk wil maken dat zo’n plek doodnormaal is en dat ze zich er niet voor moet schamen.

Voor het originele cadeau klopte Crenshaw aan bij Little Plain Jane, een winkel waar Kayla Baker handgemaakte poppen verkoopt. Om het stuk speelgoed te maken, baseerde ze zich op een foto van de kleine blondine en haar lievelingskleren.

Vroeg kerstcadeau

Toen de moeder de pop in handen kreeg, kon ze haar ogen niet geloven. “Ik had nooit verwacht dat die zo gedetailleerd zou zijn. Het is ongelofelijk hoe hard ze lijkt op Charlie”, schrijft de Amerikaanse op de Facebookpagina Love What Matters. “Ik was van plan om het presentje af te geven op Kerstmis, maar ik kon niet wachten.” Het meisje is alvast dolgelukkig met haar geschenk.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels