HomeNieuwsLifestyleModetrends die trendy én comfortabel zijn

Modetrends die trendy én comfortabel zijn

De tijden van pijnlijke voeten, te strakke shirtjes en slechtzittende broeken zijn voorbij. Genoeg modekleding die prettig is om te dragen. De vijf leukste trends vind je hier.

1. De sportbeha

Er bestaat niets leukers dan ’s avonds na een lange werkdag je beha uit te trekken. Dankzij deze nieuwe trend zal je die behoefte niet meer hebben. Het is namelijk sociaal aanvaard om overdag een comfortabele sportbeha aan te trekken. Goed nieuws, voor deze trend hoef je overigens niet naar de winkel. Normaal gezien heb je zo’n exemplaar thuis liggen.

AFP / T. Samson

2. Kitten heels

Ooit werden ze verafschuwd, nu zijn ze razend populair. Of het nu kitten heels zijn, soklaarsjes – een combinatie van een sok en een hak, – of laarsjes met een hak van een paar centimeter zijn, je ziet de enkellaarsjes overal.

kitty heels
Foto Pixabay

 

3. Wijde broeken

Ook de wijde broeken zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De tijden van de skinny jeans, inclusief de moeite die je moet doen om je billen erin te worstelen, zijn voorbij. Niet dat de jeans niet meer kan, maar geef je benen af en toe wat rust en draag een losse pantalon. De trend werd onder meer bij Céline gespot, dan weet je dat je goed zit.

wijde broek
Foto Flickr

4. Hoodies

Sweaters met een kap zijn al lang niet meer voorbehouden voor de fitness. Je kunt er op je gemak in gaan werken, de boodschappen doen of zelfs met een jurk of rok dragen. Vooral tijdens de wintermaanden is de hoody het ideale kledingstuk: het is mogelijk tientallen laagjes over elkaar te dragen zonder dat het iemand opvalt.

AFP / A. Jocard

5. Heuptasjes

De tijd dat iedereen met een tasje van Eastpak rond zijn middel liep, ligt al lang achter ons. Wie kort daarna een heuptasje durfde te dragen, pleegde zowat sociale zelfmoord. Zoals bij alle trends, komt die van de heuptas terug. Op de catwalk bij Louis Vuitton, Céline, Prada en zelfs Chanel werd het modeverschijnsel al gespot. Bovendien is de accessoire erg praktisch: je hebt je handen vrij, het is beter voor je rug, het is handig en nu dus ook modieus.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels