HomeNieuwsLifestyleMet dit wondermiddel vriezen je autoruiten nooit meer aan

Met dit wondermiddel vriezen je autoruiten nooit meer aan

De winter staat voor de deur en ook nu al beginnen autoruiten aan te vriezen. Daar zijn natuurlijk allerlei hulpmiddeltjes tegen, maar wat als je met één spray een half jaar lang nooit meer hoeft te krabben? Wel, dat kan.

Nooit fijn als je ’s morgens vroeg nog minutenlang moet spenderen om je autoruiten ijsvrij te maken. Je kan er niet omheen, want buiten het feit dat je zicht belemmerd wordt, riskeer je een boete van 58 euro als je autoruiten niet netjes vrijgemaakt zijn. Dat geldt voor zowel de voor- als de achterruit, alle zijruiten en alle spiegels.

Cockpitruiten

Er bestaat echter een spray die je een hoop werk kan uitsparen. ‘Duxback’ heet dat wondermiddel. Je hoeft het slechts één keer aan te brengen op je autoruiten en je bent safe voor een half jaar. De spray wordt al jaar en dag gebruikt op de cockpitruiten van vliegtuigen, maar is nu ook beschikbaar voor auto’s. Het product zorgt ervoor dat water als een parel van het glas rolt waardoor het niet kan aanvriezen.

Verbeterde zichtbaarheid bij regenweer

Een bijkomend voordeel is dat de zichtbaarheid ook verbetert tijdens regenweer. Bij snelheden tot 64 km/u kan je dan zelfs perfect door je voorruit kijken zonder je ruitenwissers te gebruiken. Handiger wordt het niet… Geïnteresseerd? HIER kan je de spray aanschaffen.

In onderstaand voorbeeld werd enkel op het rechtergedeelte van de achterruit Duxback aangebracht:

In onderstaande video werd enkel op de bestuurderskant van de ruit Duxback aangebracht:

Het bericht Met dit wondermiddel vriezen je autoruiten nooit meer aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels