HomeNieuwsLifestyleMan komt voor de rechter na scheet te laten in gezicht van...

Man komt voor de rechter na scheet te laten in gezicht van agent

Een Schotse man heeft het wel zeer bont gemaakt. Hij moest voor de rechtbank verschijnen voor het laten van een scheet, zij het in de richting van de arm der wet. 

De 28-jarige Stuart Cook kwam in het Schotse Aberdeen voor de rechter nadat hij werd aangehouden vanwege drugsbezit. Tijdens een controle hielden ze hem staande en bleek hij enorm naar marihuana te ruiken. De politie sloeg hem daarop meteen in de boeien, aldus het Engelse Metro.

Verzet bij arrest

Daar bleek hij het niet mee eens te zijn. Hij begon te schreeuwen toen hij zijn kleding moest uitdoen op het bureau om hem verder te onderzoeken. Toen hij voorover moest bukken om te kijken of hij geen drugs in zijn anus had verstopt, liet hij een enorme scheet. “Wat vinden jullie hiervan?”, vroeg Cook aan de agenten.

75 uur taakstraf

Voor het bezit van cannabis en zijn gedrag richting de arm der wet moest de Schot uiteindelijk voor de rechter komen. Zijn advocaat probeerde het nog goed te praten. Zij vertelde dat haar cliënt vond dat de politie overdreven handelde op een kleine overtreding. Desondanks kreeg hij geen vrijspraak. Hij moet 75 uur taakstraf volbrengen.

Het bericht Man komt voor de rechter na scheet te laten in gezicht van agent verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels