HomeNieuwsLifestyleMama van drie krijgt te horen dat ze 'zich heeft laten gaan'....

Mama van drie krijgt te horen dat ze ‘zich heeft laten gaan’. Haar reactie? Deze naaktselfie! (foto’s)

Laura Mazza is haar naam. En de trotse mama heeft drie kindjes op de wereld gezet.

De dame is ook actief op Instagram, waar ze geregeld leuke prentjes en berichten over haar moederschap deelt.

Onlangs kreeg ze echter gemene kritiek te slikken. “Er werd me recent verteld dat ik mezelf ‘had laten gaat'”, opent Laura op Facebook. “Ik ben wat bijgekomen, mijn wenkbrauwen zijn wat slordig en ik heb wat haar op m’n kin. En dus heb ik mezelf blijkbaar ‘laten gaan'”, gaat de dame verder.

Naaktselfie

Haar openhartige bericht op Facebook wordt vergezeld van een mooie naaktselfie. Haar post kreeg al meer dan 2.300 likes en werd zo’n 350 keer gedeeld op moment van schrijven.

“Omdat ik, net als velen, na mijn bevalling was bijgekomen en niet meteen de kilo’s weer kwijtspeelde, kreeg ik te horen dat ik mezelf had laten gaan. Zodra een vrouw dat label krijgt, telt blijkbaar niets meer van wat ze dan nog zegt (met betrekking tot (mentale) gezondheid, red.)”, aldus Laura.

“Een vrouw die 18 maanden geleden bevallen was zonder opnieuw een strakke buik te hebben, moet wel lui zijn en niets wat ze zegt over gezondheid is waar”, klinkt het.

De dame roept nu andere vrouwen op om te dragen en te doen wat ze zelf willen. “Je moet niet de meest flatterende kledij dragen om mooi te zijn”, laat ze weten. “Als je iets comfortabels wil dragen, waarom draag je dat dan niet gewoon?”, vraagt ze zich luidop af.

“Als dat dan betekent dat je jezelf ‘hebt laten gaan’, waarom zouden we ons dan niet ‘laten gaan’? Mama’s laten zichzelf niet gaan, maar ze geven wel veel op. Zoals slaap en tijd voor zichzelf”, pent Laura neer. Kijk en lees maar:


https://www.instagram.com/p/CF9P8WxHLnU/
https://www.instagram.com/p/CFvwRhQnljI/
https://www.instagram.com/p/CFhE1-KnDZf/
https://www.instagram.com/p/CEq16dvnccY/
https://www.instagram.com/p/B8bQxhOHaly/

Foto en bron: Laura Mazza / Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels