HomeNieuwsLifestyleMaandelijks 8.500 euro verdienen door op reis te gaan: het kan

Maandelijks 8.500 euro verdienen door op reis te gaan: het kan

Wie van reizen houdt en hiermee graag zijn boterham verdient, leest best verder. Cancun.com is op zoek naar een blogger die de Mexicaanse stad een half jaar lang via verschillende socialemediakanalen promoot.

Wie een spannende carrièrewending overweegt, kan de vacature van Cancun eens bekijken. De reiswebsite is op zoek naar een sociaal persoon die zijn of haar ervaringen met de stad wil delen. Zo wordt er van je verwacht dat je recensies schrijven over alles wat Cancun te bieden heeft: van avocado’s tot zwembaden. Daarnaast moet je ook video’s maken en berichtjes posten op sociale media.

CEO

De functie kreeg de naam Cancun Experience Officer: CEO. Zoals het een echte CEO betaamt, krijgt de blogger bovendien enkel het beste van het beste. De gelukzak mag niet alleen overnachten in de fijnste bedden van klasseresorts, maar krijgt ook ongelimiteerde VIP-toegang tot alle clubs van de stad.

Als kers op de taart word je nog betaald om deze vakantieparel te ontdekken. Zes maanden lang strijkt de blogger elke maand 10.000 dollar (8.500 euro) op. Geïnteresseerden kunnen nog tot 17 december solliciteren.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels