HomeNieuwsLifestyleLondense bar heeft de meest exclusieve cocktail ter wereld

Londense bar heeft de meest exclusieve cocktail ter wereld

Zin om eens lekker decadent te doen? Dan moet je naar de Londense bar ‘The Bletchley’ trekken. Daar kan je een cocktail ter waarde van 100 pond (112 euro) drinken. jammer genoeg duurt het wel 40 minuten om het drankje te bereiden.

The Bletchley is een hippe bar in het thema van de Tweede Wereldoorlog. Om nog exclusiever te zijn voor het veeleisende Londense publiek, hebben de mixologen de ‘King George’-cocktail gemaakt. Het drankje bevat monkey 47-gin, roze wodka van het merk Lanique, frambozenlikeur, bitter lemon, vers citroensap en infusies van kruiden en fruit. Daarbovenop krijg je nog gouden chocolaatjes, eetbare diamanten en karamel, maar ook pannenkoeken en wentelteefjes.

Exclusief  

General Manager Roland Mandoki verklaarde in een interview met Business Insider waarom hij zo’n dure cocktail op de kaart wilde zetten: “het is gemakkelijk om goedkope alcohol te serveren, maar we willen onze klanten alleen een unieke ervaring geven.” Liefhebbers moeten wel een paar obstakels overwinnen vooraleer ze hun lippen kunnen bevochtigen met de ‘King George’-cocktail. De bereiding duurt 40 minuten en je moet eerst een paswoord kraken vooraleer je überhaupt iets kan bestellen.

 

#thebletchley #cocktail #infusion #mixology #london

A post shared by The Bletchley (@thebletchley) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels