HomeNieuwsLifestyleLIFEHACK. Zo maak je binnen vijf minuten brownies

LIFEHACK. Zo maak je binnen vijf minuten brownies

Brownies zijn een van die goddelijke dessertjes waar slechts weinigen onder ons nee tegen kunnen zeggen. De heerlijke, smeuïge lekkernij is ideaal als vieruurtje of als zoete afsluiter van een maaltijd. Helaas vergt de bereiding heel wat geduld: 50 minuten baktijd is niet niks. Maar gelukkiger bestaat er een slimme hack zodat je binnen een mum van tijd brownies op je bord hebt liggen.

Het deeg bereiden, daar kan je niet onderuit. Maar de baktijd van je brownies kan je sterk inkorten. De kans is groot dat je ergens in huis nog wel een wafelijzer hebt rondslingeren. Wafels bakken komt er nooit van, dus het keukenhulpje heeft intussen waarschijnlijk al heel wat stof verzameld. Maar voor deze gelegenheid mag je dat logge ding nog eens bovenhalen.

Brownies à la minute

In het onderstaande filmpje van Food & Wine laat Justin Chapple je zien hoe je met behulp van een wafelijzer binnen de kortste keren een soort brownie op tafel kan toveren. Helemaal hetzelfde als het origineel is het resultaat niet, maar wij zijn meer dan tevreden met deze kruising tussen brownies en wafels. Nog wat lekkere toppings erop en je kan aan tafel!

Het bericht LIFEHACK. Zo maak je binnen vijf minuten brownies verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels