HomeNieuwsLifestyleKurk van je fles wijn kwijt? TikTokker toont geweldige hack om je...

Kurk van je fles wijn kwijt? TikTokker toont geweldige hack om je fles dicht te draaien

Of je nu een slechte dag op het werk had, of een vriend(in) over de vloer hebt: af en toe heb je zin in slechts één à twee glaasjes wijn, in plaats van de gehele fles. Als je geen handige fles met draaidop gekocht hebt, is het geregeld knoeien met de kurk om de fles veilig af te sluiten en de wijn goed te bewaren. Dat knoeien is nu gedaan: een TikTokker deelde een geniale lifehack waardoor je de kurk gewoon kunt wegsmijten.

Tiktokker Chantellefen kan zelf met moeite haar eigen ogen geloven. «Ik weet niet wie dit moet horen, maar…», begint ze haar video. «Je kan het dopje van je waterflesje gewoon op je fles wijn zetten.» Vervolgens toont ze hoe ze een glas uitschenkt via het dopje van haar waterfles.

@chantelleef

You things you find on Facebook

♬ original sound – gws.audios

De video, die al 5.8 miljoen views vergaarde, kan op veel bijval rekenen. «Ja dat had ik veel eerder moeten weten», reageert iemand op de video.

Dopje

Gedaan dus met vershoudfoliegeknoei! Alleen is het niet helemaal duidelijk welk dopje van welk merk water goed zou passen op een wijnfles. Dat zal allicht wat trial-and-errorvragen. Maar alles is beter dan je fles wijn helemaal te moeten opsouperen uit noodzaak, toch?

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/kurk-van-je-fles-wijn-kwijt-tiktokker-toont-geweldige-hack-om-je-fles-dicht-te-draaien

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels