HomeNieuwsLifestyleKit Harington ontkent affaire met Russisch model

Kit Harington ontkent affaire met Russisch model

‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington laat slechts weinigen onberoerd. Zijn huwelijk met medespeelster Rose Leslie, was voor fans tegelijk een sprookje en een nachtmerrie. Een Russisch model beweert nu een affaire te hebben met de acteur, maar hijzelf ontkent dat stellig.

Getrouwd met Ygritte

Toen Harington, aka Jon Snow, in juni trouwde met Rose Leslie of Ygritte, werden heel wat harten gebroken. Het sprookjeshuwelijk maakte elk sprankje hoop op een mogelijk liefdesverhaal met de grond gelijk. Maar Russisch model en actrice Olga Vlaslova beweerde niet veel later een affaire te hebben met de acteur.

Kit Harington ontkent

Vlaslova deelde volgens Entertainment Tonight een foto van de naakte, slapende Kit Harington op sociale media. Volgens haar zouden de twee elkaar ontmoet hebben in Luxemburg en ontstond er een bloeiende affaire, zowel voor als na zijn huwelijk met Rose. Kit Harington ontkent dat echter in alle toonaarden: “De aantijgingen in dit verhaal zijn helemaal onterecht. Ik ben zelfs nooit in Luxemburg geweest en heb Olga Vlaslova nooit ontmoet.” Het ziet er dus naar uit dat het liefdesverhaal van Ygritte en Jon kan voortduren.

Het bericht Kit Harington ontkent affaire met Russisch model verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels