HomeNieuwsLifestyleKim Kardashian: “Ik trouwde op XTC”

Kim Kardashian: “Ik trouwde op XTC”

Kim Kardashian blijft verbazen. Tijdens een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ deed ze enkele ophefmakende bekentenissen over haar vroegere druggebruik. Kendall Jenner er Scott Disick konden hun oren niet geloven.

XTC-gebruik

“Ik trouwde op XTC. De eerste keer. Ik gebruikte een keer XTC en ik trouwde. Ik gebruikte het opnieuw en maakte een sekstape. Er gebeurden dus elke keer allemaal slechte dingen.” Die bekentenis gooide Kim Kardashian eruit in een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’. Kendall Jenner en Scott Disick waren getuigen van de uitspraak. Kim heeft het hier voor de duidelijkheid over haar eerste huwelijk in 2000, met muziekproducent Damon Thomas. Dankzij de sekstape met zanger Ray J in 2007 werd ze bekend bij het grote publiek.

YOLO

Kim is nog niet uitgepraat. Zo heeft ze bijvoorbeeld ooit met Paris Hilton op een strand in Ibiza geslapen na een schuimfeestje. Kendall kan het maar niet geloven. “Ik doe nog altijd zotte dingen. Kendall heeft echt geen idee. Ik ben in mijn late tienerjaren echt door een wilde fase gegaan. Zo ben ik niet meer. Maar ik amuseer me nog altijd – begrijp me niet verkeerd, ik ben altijd het centrum van het feest.” Sinds haar huwelijk met Kanye West is Kim wel bijna volledig gestopt met drinken, maar ze zorgt blijkbaar dus nog steeds voor de nodige animatie.

Het bericht Kim Kardashian: “Ik trouwde op XTC” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels