HomeNieuwsLifestyleKinderen kunnen opnieuw brieven aan de Sint richten via bpost

Kinderen kunnen opnieuw brieven aan de Sint richten via bpost

Om de vele brieven van jong en oud naar Sinterklaas te beantwoorden, opent bpost naar goede gewoonte opnieuw haar Sintsecretariaat. Iedereen die een briefje of tekening stuurt, zal een antwoord krijgen, belooft bpost. Vorig jaar zijn zo meer dan 300.000 brieven beantwoord.

Om een briefje en een verrassing van de Sint te krijgen, kunnen kinderen hun brieven en tekeningen opsturen naar het adres Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel. Zulke brieven of tekeningen hoeven bovendien niet gefrankeerd te worden.

Speciale brievenbus

Over het hele land zijn er meer dan 2.000 speciale Sint-brievenbussen voorzien. Dat zijn klassieke rode brievenbussen met een Sint-mijter en een witte baard. Op de brievenbussen staat ook het adres vermeld van de Goedheiligman. Briefjes die gestuurd worden voor 29 november, krijgen ten laatste op 6 december een antwoord, aldus bpost. Het Sintsecretariaat heeft daarvoor wel het adres van de afzender nodig. De helpers van Sinterklaas vragen dan ook om dat adres duidelijk te vermelden op de achterkant van de enveloppe of brief.

Het bericht Kinderen kunnen opnieuw brieven aan de Sint richten via bpost verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels