HomeNieuwsLifestyleJonge Brit lanceert ‘Travel Tinder’ voor millennials

Jonge Brit lanceert ‘Travel Tinder’ voor millennials

Een 29-jarige bankier uit Londen die alle landen ter wereld bezocht heeft, wil mensen aansporen om dit ook te doen. Daarom lanceerde hij Holiday Swap. Dankzij deze app kan je voor bijna geen geld gratis in mensen hun huis verblijven. 

James Asquith heeft een leven waar velen alleen maar van kunnen dromen. Op 24-jarige leeftijd was hij de jongste persoon ooit die alle landen ter wereld had bezocht. Met zijn app ‘Holiday Swap’ wil hij anderen stimuleren om ook deze doelstelling te bereiken. Het principe van de applicatie is eenvoudig. Net zoals bij Tinder kan je ja of nee swipen, dit keer niet bij mensen maar bij huizen. In totaal vind je op zes continenten en in meer dan 40 landen accommodatie.

Match

Wanneer je een match hebt met iemand, kan je chatten met die persoon. Ook de kostprijs valt heel goed mee. Voor slechts 1 pond of minder dan een euro kan je al gaan reizen. “Mijn missie is om reizen toegankelijker te maken voor jongeren, aldus Asquith in een interview met de Britse krant The Independent.

Het bericht Jonge Brit lanceert ‘Travel Tinder’ voor millennials verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels