HomeNieuwsLifestyleJapanse Coco (7) is nu al modieuze influencer

Japanse Coco (7) is nu al modieuze influencer

Waar de meeste 7-jarigen nog met poppen en ander speelgoed spelen pakt de Japanse Coco Hamamatsu het heel anders aan: ze is nú al een succesvolle influencer, met 553.000 volgers op Instagram. Op haar pagina neemt ze ons mee in haar wereld vol bontgekleurde outfits, hoedjes en toffe zonnebrillen.

Het meisje kwam al op jonge leeftijd in aanraking met mode doordat haar ouders een vintage kledingwinkel in Harajuku runnen, een trendy buurt in Tokio. Coco werd geboren in Fukushima, waar haar ouders vertrokken na de verwoestende aardbeving. In Tokio begonnen ze vervolgens ‘helemaal opnieuw’ met hun winkel Funtique. Al op 3-jarige leeftijd begon Coco haar eigen kleding uit te zoeken. Dat beschouwt ze dan ook als het allerleukste aspect van mode, vertelt ze in een minidocumentaire van VICE.

A post shared by COCO (@coco_pinkprincess) on

Poseren als een pro

Ongeveer drie jaar geleden verschenen af en toe foto’s op Instagram, maar pas het afgelopen jaar is ze echt doorgebroken. Het meisje combineert kleding van merken zoals Gucci en Supreme op een geheel eigen manier. Ook het poseren gaat haar al fantastisch af – of ze nu mysterieus door een zonnebril kijkt of voor een bloesemboom staat. Van Coco gaan we vast nog héél veel horen.

A post shared by COCO (@coco_pinkprincess) on

Het bericht Japanse Coco (7) is nu al modieuze influencer verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels