HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. 7 kaasrestaurants waar je de wereld voor rondreist

IN BEELD. 7 kaasrestaurants waar je de wereld voor rondreist

Kaasliefhebbers opgelet: er gaat een wereld voor je open als je je bedenkt dat er wereldwijd tientallen, misschien wel honderden restaurants zijn gespecialiseerd in jouw favoriete product, kaas.

Natuurlijk smaakt de kaas niet altijd zoals hij thuis smaakt, maar we kennen genoeg mensen die hun hand niet omdraaien voor een fijne brie of een lekkere cheeseburger. Daarom zeten wij de zeven beste kaasrestaurants ter wereld voor je op een rijtje. Welke ga jij bezoeken?

The Cheese Bar – London

Cheese overload in Camden

Une publication partagée par The Real Housewife Of Clapham (@therealhousewifeofclapham) le

Design? Strak! Eten? KAAS! Bij The Cheese Bar in London is het al kaas wat de klok slaat. Zo kun je gaan voor mozzarellasticks, truffled baron bigon brie en een kaasplankje. En dat zijn slechts de voorgerechten! Een goed wijntje erbij en vreten maar.

Adres: Unit 93, 94 Camden Stables, Camden Town, London.

Cheese Bar Poncelet – Madrid

Bij de Cheese Bar Poncelet krijg je kaasplankjes waar je je vingers bij opvreet. Alles draait hier om kaas en dat is maar al te duidelijk. Werkelijk honderden kazen kan je hier proeven en het restaurant ziet er ook nog eens beeldschoon uit, met een frisse bladerwand en veel houttinten. Wij zijn fan!

Adres: Calle de José Abascal, 61, 28003 Madrid

Casellula – New York

Kaas en New York: een betere combinatie kunnen wij niet bedenken. Is er eigenlijk ook niet, dus mocht je in de stad zijn – en je bent een kaasliefhebber – duik dan eens lekker Casellula in. Hier vind je serieus de mooiste cream cheese bagels die je ooit gaat vinden. Waarschijnlijk ook in calorieën, maar laten we dat voor het gemak even vergeten…

Adres: 401 W 52nd St, New York, NY 10019

Beppe e i suoi formaggi – Rome

Niet veel plaats (acht tafeltjes maar), maar heel gezellig: Beppe e i Suoi Formaggi (vertaald: Beppe en zijn kazen) in Rome. Hier tientallen goddelijke kaasjes, maar voor de liefhebber ook goddelijk Italiaans vlees te verkrijgen.

Adres: Via di S. Maria del Pianto, 9A/11, 00186 Roma

Pain, Vin, Fromages – Parijs

PARIGI❤ Si Torna a Brescia Ultima serata qui Consigliato!

Une publication partagée par Andrea Bosetti (@bosettiandrea) le

Hier kom je vooral voor een verrukkelijke kaasfondue, zoals je op de foto’s kan zien. Bij elk beeld loopt het water ons in de mond.

Adres: 2-18 Rue Geoffroy l’Angevin, 75004 Paris

Fondue Oost – Amsterdam

Op dit moment is het restaurant tijdelijk omgetoverd tot een mosselrestaurant, maar zodra het herfst wordt is het weer volop kaasseizoen bij Fondue Oost. En dan kan je je maar beter te goed doen aan de truffel fondue. Dat is tenminste onze mening…

Adres: Javastraat 49, 1094 HA Amsterdam

Ars vini – Berlijn

Misschien denk je bij Duitsland niet meteen aan kaas, maar kaasfondue is er wel degelijk populair en in Berlijn heb je dan ook verschillende fonduerestaurants waar wij graag een keer een uitstapje voor zouden willen maken. Onze favoriet? Ars Vini. Gewoon omdat het er heel gezellig is en omdat je naast standaard kaasfonduen, er ook terecht kan voor vis, vlees, chocolade en/of groentefondue. En we zien ook een heleboel geitenkaas op de menukaart staan. SAY CHEESE!

Adres: Sredzkistraße 27, Hagenauer Straße 1, 10435 Berlin

Bron: Metro Nederland

Het bericht IN BEELD. 7 kaasrestaurants waar je de wereld voor rondreist verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels