HomeNieuwsLifestyleHoogzwangere vrouw wordt vermoord om haar ongeboren kind te stelen

Hoogzwangere vrouw wordt vermoord om haar ongeboren kind te stelen

Een hoogzwangere Amerikaanse is gewurgd, waarna haar baby uit haar lichaam werd gesneden. De verdachte is een mentaal gestoorde vrouw van middelbare leeftijd die onlangs haar zoon verloor.

De 19-jarige zwangere vrouw, Marlen Ochoa-Lopez, had een advertentie op Facebook gezet. Ze was op zoek naar een kinderwagen en babykleertjes. Een oudere vrouw lokte haar naar haar huis met het aanbod van gratis kleertjes en sloeg daar toe, stelt de politie in Chicago.

Foto Chicago Police Department

De 46-jarige verdachte wilde vermoedelijk weer een kind grootbrengen nadat twee jaar geleden haar volwassen zoon door natuurlijke oorzaak was overleden. De vrouw is aangehouden, net als haar vriend en dochter. Die zouden medeplichtig zijn aan de moord.

“Baby ademt niet”

De hoogzwangere vrouw verdween drie weken geleden nadat ze van school was vertrokken. De verdachte vrouw belde uren later met het alarmnummer met het verhaal dat haar pasgeboren baby niet ademde.

Het kind werd gereanimeerd en ligt zwaargewond in het ziekenhuis, waar de kans klein wordt geacht dat het zal overleven. Het lichaam van de moeder werd donderdag in een vuilnisbak in de achtertuin gevonden, meldt CNN.

Het bericht Hoogzwangere vrouw wordt vermoord om haar ongeboren kind te stelen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels