HomeNieuwsLifestyleHogwarts opent zijn deuren voor het mooiste valentijnsdiner

Hogwarts opent zijn deuren voor het mooiste valentijnsdiner

Hogwarts opent zijn deuren voor het mooiste valentijnsdiner

Harry Potterfans kunnen in 2018 de meest romantische date beleven. Warner Bros. organiseert een valentijnsdiner in de Grote Zaal van de toverschool Zweinstein. 

De Warner Bros. Studio in Londen organiseerde eerder dit jaar al een event op Halloween en ook het kerstdiner in Hogwarts was snel uitverkocht. Daarom besloten ze om ook op 14 februari een magisch feestdiner in de filmstudio te geven. Zo kunnen Potterheads een romantische avond met hun geliefde spenderen zoals alleen echte tovenaars dat doen.

Driegangendiner

Bij de aankomst worden de koppels ontvangen met hapjes en drankjes, waaronder een cocktail met liefdesdrank, en krijgen ze een toverstok. Daarna volgt een driegangendiner op de set van de Grote Zaal.

Warner Bros. Studio Tour

Na het romantisch etentje wordt er een tour door de studios van Warner Bros. aangeboden. Koppels krijgen eerst een drankje op Platform 9¾ en mogen daarna een wandeling door de set van Zweinstein maken. Zo kunnen ze de leerlingenkamer van Griffoendor, het kantoor van Perkamentus, de keuken van de Wemels, het verboden bos en de tovenaarswinkelstraat Wegisweg verkennen. Bij afloop van de rondleiding wordt er nog thee en koffie met wat lekkers geserveerd.

Fans moeten er wel wat voor over hebben, want het event kost zo’n 560 euro. Wie een tafel wil reserveren kan dat hier op 19 december om 10 uur doen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels