Vind ons op

Zita

Hier drink je de beste cocktails van België

Lifestyle

Hier drink je de beste cocktails van België

Wanneer het op gastronomie aankomt, is Gault&Millau een heuse traditie. Van de beste restaurants tot de lekkerste chocolatiers en de exclusiefste bierkaart: je vindt het allemaal terug in de gids.

De prijzen voor 2022 werden zopas uitgereikt en daarin spotten we een adresje dat je zeker niet wil missen. Gault&Millau verkoos namelijk ook de beste cocktailbar van het land.

Arthur Orlans

En als er één periode van het jaar is waarin we zot zijn van cocktails, dan is het wel tijdens de feestdagen. De meesten onder ons vieren vakantie de komende tijd en bovendien letten we dezer dagen wat minder op wat we precies eten en drinken – de boog kan niet altijd gespannen staan. Als je wil genieten van de lekkerste cocktails van België, dan rep je je maar beter naar Arthur Orlans in Brussel. Het adresje is gevestigd in de populaire Dansaertwijk en wat deze cocktailbar zo bijzonder maakt is dat elk drankje wordt aangepast aan de smaak van de klant. Dat betekent ook dat je wat meer betaalt voor een cocktail (de meeste prijzen liggen tussen de 15 en 19 euro), maar je mag jezelf aleens een pleziertje doen, toch?

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/hier-drink-je-de-beste-cocktails-van-belgie

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top