HomeNieuwsLifestyleHartverwarmend: kerstman vervult laatste wens van doodziek jongetje

Hartverwarmend: kerstman vervult laatste wens van doodziek jongetje

De doodzieke Miles Agnew had één laatste wens: nog een keertje op de schoot van de kerstman zitten. Jeff Bodily wist die te vervullen en zorgde zo voor een onvergetelijk moment.

De 2-jarige jongen werd geboren met microcefalie en hersenverlamming, een oogaandoening, misvormingen aan zijn brein, epilepsie en voedselallergieën. Al verschillende maanden ligt hij in het ziekenhuis, maar de laatste tijd gaat zijn gezondheid erg achteruit. Hierdoor vreesde zijn mama dat hij de kerstman niet zou zien dit jaar.

‘Secret Sleigh Project’

Daar wilde het Secret Sleigh Project een stokje voor steken. Dat is een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen die terminaal zijn of het huis niet kunnen verlaten wegens ziekte, toch bezoek krijgen van de kerstman. Jeff Bodily kwam met deze organisatie in contact en twijfelde geen seconde om de taak van kerstman op zich te nemen.

“Ik kan niet liegen, ik kreeg een krop in mijn keel en er zat een traan in het oog van de kerstman, maar ik doe dit voor de herinneringen van de familie”, vertelde Bodily aan ABC news.

Geadopteerd

Toen Miles 3 maanden was, heeft de familie Agnew hem geadopteerd. Naast de kleine knaap heeft het gezin nog twee andere kinderen: de 13-jarige Hailey en 11-jarige Taveon.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels