HomeNieuwsLifestyleGinbedrijf zoekt iemand die wereld wil rondreizen om hun product te testen

Ginbedrijf zoekt iemand die wereld wil rondreizen om hun product te testen

Op katten passen op een idyllisch eiland, de hele wereld rondreizen met je camera of een kasteel onderhouden op een onbewoond eiland: steeds vaker weten bedrijven hun vacatures slim onder de aandacht te brengen met enorme social mediacampagnes.

Ginmerk Bombay Sapphire is één van de bedrijven die zo’n campagne de lucht in heeft geslingerd. Zij zijn namelijk op zoek naar iemand die de wereld rond wil reizen en ondertussen hun gin wil drinken. Niet slecht als je het ons vraagt.

Mumbai, New York en Tokio

Officieel is het merk op zoek naar een ‘global ambassador’ die naar Mumbai, Hong Kong, Tokio, San Francisco, New York, en Lissabon wil reizen om allerlei producten op te halen die in Londen afgeleverd moeten worden. Dit doe je in acht dagen tussen augustus en november van dit jaar. Je gaat overigens niet alleen, maar met een vriend of vriendin. Deze nieuwe baan is speciaal gecreëerd om aandacht te vragen voor een nieuwe bar die het merk opent in Londen, de Mr Fogg’s Society of Exploration.

Eisen

Om in de stijl van de bar te blijven moet je wel af en toe victoriaanse kleding dragen tijdens je avonturen voor het merk. Daarnaast moet je 21 jaar of ouder zijn, een beetje fotografiekennis hebben, een scherpe pen hebben en niet vies zijn van sociale media. Ook moet je in het bezit zijn van een geldig paspoort. Zie jij jezelf al vliegen en drinken? Aanmelden kan hier tot en met 27 augustus, dus wees er snel bij.

Het bericht Ginbedrijf zoekt iemand die wereld wil rondreizen om hun product te testen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels