HomeNieuwsLifestyleGeef jij deze hondjes een nieuwe thuis?

Geef jij deze hondjes een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

James (refnr 14202)

Hoi, ik ben James en ik ben eigenlijk een geweldig knappe kerel. Ik ben een imposante, sterke beer, maar met een zeer vriendelijk en eerlijk karakter. Ik heb wel een consequent baasje nodig, dat mij wat opvoeding geeft. Ik ben dan beslist een heel goede en trouwe hond, een onvoorwaardelijke kameraad voor het leven. Ik kan goed opschieten met al iets grotere kinderen en ik ben sociaal met andere honden. Voor wie op zoek is naar het grotere formaat… ik ben je man!

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2 jaar
Ras: kruising
Grootte: 63 cm
Vacht: kort
Gewicht: 29 kg

Choco (refnr 14637)

Ik ben Choco. Ik werd samen met mijn zes pupjes in een veld achtergelaten. De hondenvanger bracht ons naar het dodenstation, waar mijn pups al snel een nieuw onderkomen vonden. Ik bleef echter alleen achter… Ik ben een energiek hondje, dat goed overeenkomt met andere honden, maar dat zich niet laat doen. Met mensen ben ik enorm aanhankelijk en lief.

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 2,5 jaar
Ras: Podenco
Grootte: 37 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 7 kg

Alberta (refnr 14822)

Mijn naam is Alberta, en ik werd gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben een prachtig getekende, vrolijke pup, met een goed en speels karakter. Ik ben heel sociaal met andere hondjes waarmee ik samen ravot, eet en slaap. Ik ben erg knuffelig, en ben meestal heel rustig van aard, maar houd ook heel erg van spelen, zoals een echte pup. Mits een goede opvoeding ben ik een echte droomhond.

Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 4 maanden
Ras: kruising
Grootte: 28 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 3 kg

Praktisch

Interesse in James, Choco, Alberta of in één van de andere SHIN-hondjes? Stuur een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474 19 10 75.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Al onze honden verblijven in ons asiel in Spanje, tenzij anders vermeld. Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je via shin.be.

Het bericht Geef jij deze hondjes een nieuwe thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels