HomeNieuwsLifestyleFotograaf neemt perfecte verlovingsfoto maar weet niet wie op de foto staat

Fotograaf neemt perfecte verlovingsfoto maar weet niet wie op de foto staat

Een Amerikaanse fotograaf is op zoek naar een koppel waarvan hij stiekem de perfecte verlovingsfoto nam. Hij schakelt daarom nu het internet in.

Matt Dippel vereeuwigde het aanzoek eerder deze maand in het Amerikaanse natuurpark Yosemite, in Californië. Hij wou net zijn reisgezel Josh fotograferen aan Taft Point, toen hij zag hoe een man door de knieën ging om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Volgens Dippel heeft de vrouw volmondig ‘ja’ gezegd.

Uitkijkpunt

“Nadat ik het stel gefotografeerd had, haastte ik mij naar het uitkijkpunt op hun de foto te tonen, maar ze waren al vertrokken. Ik heb zeker aan 20 of 25 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding waren, maar zonder resultaat”, zegt Dippel aan CNN.

Facebook

Eenmaal thuis besloot de Amerikaan om de foto op Facebook te publiceren. “Oké, internet, ik heb je hulp nodig. Help mij deze twee te vinden. De foto werd genomen op 6 oktober aan Taft Point, in Yosemite National Park. Ik zou hen dolgaag vinden.”

Bijzonder moment

Ondertussen werd de foto al meer dan 13.000 keer gedeeld. Voorlopig zonder resultaat. “Hopelijk kom ik hen op het spoor”, zegt Dippel. “Ik zou ze graag een uitvergroot exemplaar van de foto bezorgen. Het is uiteindelijk een erg mooi beeld en een zeer bijzonder moment voor dat koppel”, besluit hij.

Het bericht Fotograaf neemt perfecte verlovingsfoto maar weet niet wie op de foto staat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels