HomeNieuwsLifestyleFijne cadeaus voor een fijn prijsje

Fijne cadeaus voor een fijn prijsje

Of ze nu voor je Secret Santa op kantoor zijn, of om jezelf te trakteren op een kleinigheidje, budgetcadeaus moeten er ook zijn. Met deze cadeautips verras je je vrienden en familie zonder je rekening te plunderen.

Door Janne Vandevelde

Onder 5 euro

Koekjesmonster

Foto Flying Tiger

Met dit speelse cadeau breng je iedereen aan het lachen. De monstermok houdt je koekje vast en maakt zo komaf met kruimels op de sofa.

Flying Tiger, 3 euro

Merry Christmas(ker)

Leuke beautyproducten hoeven niet duur te zijn. Dit gezichtsmasker tovert je om in Olaf de sneeuwman. Of kies je liever voor een kerstelf, ijsbeer of rendier?

Masquebar bij Di, 2,99 euro

Onder 10 euro

Goede voornemens

Vanaf januari gaat iedereen aan de slag met goede voornemens, maar in dit kleurrijke notitieboekje kan je ze alvast neerpennen. De pagina’s bestaan bovendien uit 100% gerecycleerd papier.

Dille & Kamille, 8,95 euro

Winter jungle

Het is niet omdat het buiten koud is, dat je je Secret Santa niet kan plezieren met een streepje tropisch groen. En onderzetters voor glazen komen altijd van pas, toch? &Klevering, 9,95 euro

Smakelijk spelen

Sushi blijft een hype en verovert naast ons bord nu ook dit kaartspel. Het doel is om de meest heerlijke sushicombinaties te verzamelen. Of hoe je een su­shichef wordt zonder je handen vuil te maken!

White Goblin Games bij bol.com, 9,99 euro

Adventures ahead

Wat geef je aan een rasechte Rambo als je maar een klein budget hebt? Een draadzaag natuurlijk! Met dit kleinood kan hij of zij zich een weg zagen door hout, zacht metaal en zelfs botten…

Coghlan’s bij bol.com, 8,95 euro

Onder 15 euro

Santa socks

Met deze gekke sokken scoor je sowieso bij je vrolijke nonkel. Daag hem uit om ze op het volgende familiefeest te dragen!

Burlington, 14 euro

De geur van oude boeken

Geurkaarsen zijn er in alle vormen en maten, maar eentje met de geur van oude boeken hadden we nog niet. Je kent vast wel een boekenwurm die kan wegdromen bij deze kaars.

Etsy.com, 13,93 euro

 

 

Het bericht Fijne cadeaus voor een fijn prijsje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels