HomeNieuwsLifestyleFast & Furious krijgt Netflixserie

Fast & Furious krijgt Netflixserie

De geliefde ‘Fast & Furious’- franchise komt naar Netflix in de vorm van een nieuwe animatieserie. De serie komt voort uit een deal tussen Netflix en DreamWorks Animation Television. 

Met acht bioscoopreleases en een paar kortere films heeft ‘Fast & Furious’ de weg gevonden naar het collectieve geheugen. Nu krijgt het succesverhaal een vervolg in de vorm van een animatieserie op Netflix.

De samenwerking tussen de streamingsdienst en Dreamworks Animation leverde al veertien originele Neflixseries op, waaronder Trollenjagers. Later dit jaar staan nog vier extra shows gepland.

Spin-off

De nieuwe animatieserie zal gaan over Tony Toretto, een tiener die in de voetsporen treedt van zijn neef Dom (Vin Diesel). Tony wordt gerekruteerd door een overheidsinstantie om te infiltreren in een elitaire raceliga. Maar die raceliga dient als front voor een snode misdaadorganisatie die de wereld wil overheersen.

Het ziet ernaar uit dat de animatieserie eerder een spin-off van de filmreeks zal zijn. Maar dat sluit niet uit dat er nog grote rollen zijn weggelegd voor de personages waar de fans al vertrouwd mee zijn.

Nieuwe films

“De reeks van Fast & Furious is een wereldwijd fenomeen, dat geliefd is bij een publiek van alle leeftijden. We kunnen niet wachten om te beginnen met de nieuwe animatieserie die de actie, humor en wereldwijde aantrekkingskracht van de speelfilms zal vastleggen,” zegt Melissa Cobb, onderdirectrice van Kids en Familie bij Netflix, in een verklaring.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe animatieserie te zien zal zijn. Wat we wel al weten, is dat de negende en tiende film van Fast & Furious zullen verschijnen in april 2020 en april 2021.

Het bericht Fast & Furious krijgt Netflixserie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels