HomeNieuwsLifestyleEnquête onthult: "Daarom hebben veganisten twee keer zoveel seks dan vleeseters"

Enquête onthult: “Daarom hebben veganisten twee keer zoveel seks dan vleeseters”

Veganisten hebben twee keer zoveel seks dan vleeseters, zo toont een nieuwe studie aan. Een rondvraag van dating-applicatie IllicitEncounters bij 500 veganisten en 500 vleeseters bracht enkele opmerkelijke details naar boven.

Zo zou 57 procent van de veganisten aangegeven hebben vier keer seks te hebben per week. De helft van de mensen die vlees eten gaven mee dat ze twee keer per week seks hebben.

Comedian


Maar liefst 92 procent van de veganistische ondervraagden omschreven hun liefdesleven als ‘geweldig’, bij vleeseters ging dat om 79 procent. Meer dan de helft van de veganisten (58 procent) wist ook te zeggen dat ze ‘altijd’ de energie hadden voor een partijtje seks, bij vleeseters schommelt dat percentage rond de 35 procent.

Een woordvoerder van Illicit Encounters legt de verklaring van de cijfers bij de verleidingscapaciteiten van veganisten. “Veganisten zijn meesters in het verleiden. Onze statistieken liegen er niet om: veganisten eten doorgaans een pak meer voedsel die afrodisiac bevatten, zoals anijs en ginseng.

De Australische comedian Dave Hughes hintte eerder al naar een veganistisch of plantdieet als game-changer in de slaapkamer.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels