HomeNieuwsLifestyleDoe jij mee aan 30 dagen zonder klagen?

Doe jij mee aan 30 dagen zonder klagen?

Na Tournée Minérale en Dagen Zonder Vlees maakt Vlaanderen zich op voor 30 Dagen Zonder Klagen. “We willen mensen aanzetten om positiever in het leven te staan”, verklaren de initiatiefnemers enthousiast.

De actie werd op poten gezet door twee vriendinnen, Greet Van Hecke en Isabelle Gonissen. “Klagen op zich biedt geen oplossingen”, zo staat er te lezen op de website van het duo. “We willen mensen inspireren en aanzetten om positiever in het leven te staan.

Ambassadeurs

Veel details zijn er nog niet vrijgegeven. Wel is geweten dat er elke dag een video gepost zal worden op de website en Facebookpagina van ’30 Dagen Zonder Klagen’. Ook zijn er een heleboel ambassadeurs die hun schouders zetten onder het project, zoals boksster Delfine Persoon en actrice Tine Reymer.

Maandag 15 januari start de uitdaging, en dat is niet toevallig. Dan is het immers Blue Monday, ook wel de “meest deprimerende dag van het jaar” genoemd. Ze loopt tot Valentijn. Wie wil deelnemen aan de campagne kan de Facebookpagina liken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels