HomeNieuwsLifestyleDit zijn de mooiste hotels ter wereld

Dit zijn de mooiste hotels ter wereld

In januari was er uitzonderlijk weinig zon. Gelukkig voor ons heeft Tripadvisor de jaarlijkse Traveller’s Choice Award’s uitgereikt. Met dit lijstje droom je meteen van warmere oorden.

Viroth’s Hotel – Siem Reap, Cambodja

Een luxueuze oase van rust, luxueus, gelegen in een prachtige omgeving. Miljoenen mensen gaven hun mening over het moderne hotel in het centrum van Siem Reap. De vijftig modern uitgeruste kamers en het vriendelijke personeel zorgden bij Tripadvisor voor een tevredenheidscore van 95%. En er is nog meer goed nieuws: voor slechts 90 euro per nacht kan jij er ook slapen.

Tulemar Bungalows & Villas, Costa Rica

Tulemar Bungalows & Villas mocht zich in 2017 nog het negende mooiste hotel ter wereld noemen. Dit jaar stegen ze zeven plaatsen. Manager Tom Paul is alvast vereerd met de ranking. “We doen er alles aan om met ons personeel voor een zo uitzonderlijk mogelijke klantenbeleving te zorgen.”

Umaid Bhawan Palace Jodhpur, India

Cultuur, prachtige landschapppen en gastvrije mensen, India heeft veel troeven. Het Umaid Bhawan Palace Jodhpur hotel heeft al deze eigenschappen. Net daarom rankschikte Tripadvisor het hotel op de derde plaats.

Klik hier om de diashow te bekijken.

De volledige lijst van de hotels vind je op de website van Tripadvisor.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels