HomeNieuwsLifestyleDit model toont dat kleine vrouwen ook sexy zijn

Dit model toont dat kleine vrouwen ook sexy zijn

De 21-jarige Dru Presta lijdt aan dwerggroei. De Amerikaanse heeft er haar missie van gemaakt om aan te tonen dat alle vrouwen, groot of klein, sexy kunnen zijn.

Vijftien jaar lang was Dru Presta het slachtoffer van pestkoppen. De Amerikaanse lijdt aan dwerggroei en was daardoor vaak het mikpunt van spot. “Ik ben opgegroeid in Reno, een kleine stad in Nevada. Maar die plek was zo klein, dat iedereen die een beetje anders was, niet werd geaccepteerd”, begint ze haar verhaal. “Ik werd gepest en kreeg vaak vreselijke scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd.”

A post shared by Dru Presta (@g0lden.bebe) on


Maar wie het laatst lacht, lacht het best, zo blijkt. De 21-jarige woont ondertussen in Los Angeles en is druk aan de weg aan het timmeren als model. “Ik ben in dit wereldje terecht gekomen omdat ik niet wil dat anderen zich uitgesloten voelen. Ik wil ook aantonen dat iedereen sexy kan zijn, maakt niet uit hoe groot of hoe klein je bent.”

Zelfvertrouwen

Tegelijk droomt ze ook van een modewereld waarin iedereen geaccepteerd wordt. “Iedereen mag van mij op de rode loper lopen”, klinkt het. Haar carrière als model heeft het zelfvertrouwen van Presta alvast een stevige boost gegeven. “Ik kan het iedereen aanraden”, besluit ze.

A post shared by Dru Presta (@g0lden.bebe) on

A post shared by Dru Presta (@g0lden.bebe) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels