Vind ons op

Zita

Dit is de ideale lengte om te scoren op datingapps

Lifestyle

Dit is de ideale lengte om te scoren op datingapps

Mannen die nog op zoek zijn naar een leuke date en niet al te groot zijn, kunnen in hun handen wrijven. Datingapp Badou wilde weten wat de ideale lengte was om regelmatig naar rechts geswipet te worden. Het resultaat is verrassend. 

Voor het onderzoek werden 20.000 Britse mannen tussen 18 en jaar bevraagd. Hoewel in eerste instantie gedacht werd dat lange mannen het meeste dates zouden scoren, bleek dit achteraf niet waar te zijn. In de top drie van lengtes die het meeste in de smaak vielen staan mannen die kleiner zijn dan 1 meter 82. De ideale afmeting was zelfs 1 meter 72. Bij het andere geslacht waren vrouwen met een lengte tussen 1 meter 65 en 1 meter 72 dan weer het meest geliefd.

Andere trucjes

Ben je niet voorzien van de juiste lengte? Geen zorgen. Je kan nog altijd veel dates aan elkaar rijgen door leuke foto’s te maken of een originele tekst over jezelf te schrijven. “Mensen met een grappige bio hebben meer kans om naar rechts geswipet te worden”, aldus Badoo’s dating expert Abbie Goulding. Aan je lengte kan je helaas niks veranderen, maar met je leuke persoonlijkheid strik je vast en zeker een toffe date.

Het bericht Dit is de ideale lengte om te scoren op datingapps verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top