HomeNieuwsLifestyleDit dekbed voor koppels vermijdt eindeloos gekibbel

Dit dekbed voor koppels vermijdt eindeloos gekibbel

Zij die het bed delen met hun partner, kennen het wel. De een heeft het altijd te koud, de ander altijd te warm. Als je onder een deken moet slapen, kan dat al eens voor onenigheid zorgen. Gelukkig kan daar binnenkort een einde aan komen.

Dubbel dekbed

De bedenkers van ‘ervét’ weten duidelijk hoe moeilijk het kan zijn om de lakens met iemand te delen – letterlijk. Het koppel kon het maar niet eens worden over de dikte van hun dekbed en besloot om zelf met een oplossing te komen. ‘Ervét’ zijn eigenlijk twee dekbedden in een. Je kan naar hartelust twee verschillende diktes met elkaar combineren. Vervolgens kan je die ofwel los van elkaar, ofwel aan elkaar gebruiken. Magneten zorgen ervoor dat je de twee dekens makkelijk kan combineren.

Geen geruzie

Dat zorgt er in praktijk voor dat je ’s avonds niet langer moet kibbelen met je partner. Heeft zij liever een dunner deken? Geen probleem. Slaapt hij soms liever apart? Dan trekt hij de dekbedden gewoon stilletjes van elkaar. Er loopt momenteel een crowdfunding campagne voor ‘ervét’ op Kickstarter en die leverde al meer dan 37.000 euro op. Voor ongeveer 174 euro krijg je de hele set, wat voor een dekbed zo gek niet is. Zeker als dat je elke avond onnodig gekibbel bespaart. Het ideale housewarming cadeau?

Het bericht Dit dekbed voor koppels vermijdt eindeloos gekibbel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels