HomeNieuwsLifestyleDeze vrolijke viervoeter knuffelt elke vriend die zijn pad kruist (foto’s)

Deze vrolijke viervoeter knuffelt elke vriend die zijn pad kruist (foto’s)

Elk baasje zal zeggen dat zijn hond de allerliefste is, maar niemand doet het beter dan Wallace. Het beestje trekt zich niets aan van corona en gaat rustig door met wat hij het allerliefste doet: zijn vrienden knuffelen op straat.

Wallace is nog maar een jaar oud, maar weet zijn affectie al heel goed te tonen. Als zijn baasje hem uitlaat en ze komen Wallaces vriendjes tegen op straat, dan kan de corgi niets anders dan ze omhelzen. “Hij is heel speels en buitengewoon lief”, vertelt David Raminick, de Amerikaanse eigenaar van de corgi aan Bored Panda.

Knuffelhond

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I mean, have you EVER seen dogs hugging? Wallace and Charlie are best buds!

Een bericht gedeeld door Wallace (@iamwallacethecorgi) op

De corgi, die ook z’n eigen Instagrampagina heeft, en behalve van knuffelen, ook van sokken eten, achter ballen aanrennen en eekhoorns lastigvallen houdt, is zeker niet de matras van de buurt. Hij knuffelt niet zo maar iedereen, verzekert zijn baasje. “Hij omhelst alleen zijn vrienden en familie, zoals Charlie bijvoorbeeld, zijn allereerste knuffelmaatje. Toen hij Charlie een knuffel en een kus gaf, wisten we niet wat we zagen. Toen hij het bij een paar andere honden deed die hij goed kent, wisten we: dit is zijn handelsmerk.”

Gentleman of Casanova?

Wallace bespringt de andere honden echter niet. Voordat hij zijn vrienden een knuffel geeft, vraagt hij eerst hun toestemming, door ze te besnuffelen. Zo is zijn nichtje Milo een cavapoo, met een angstig karakter. “Daarom kust hij haar alleen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kissing Cousins (Wallace and Milo) #corgilovin #corgination #corgikisses

Een bericht gedeeld door Wallace (@iamwallacethecorgi) op

Het maakt de kleine viervoeter absoluut niet uit hoe groot of hoe klein een hond is. Als hij kleiner dan hij is, doet Wallace zijn best om heel lief te doen, zodat hij ze niet bang maakt. Als het een grotere jongen is, of een dikke teef, komt Wallace zonder vrees naar hem of haar toe, gaat op z’n achterpoten staan en geeft dan zijn signature-gebaar: een grote knuffel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m a lover, not a fighter. (Daisy & Wallace =l.o.v.e. #greatdanesofinstagram #greatdane #corgisofinstagram #corgilove #dogfriendship

Een bericht gedeeld door Wallace (@iamwallacethecorgi) op

David en zijn gezin zijn heel blij met de corgi, wiens foto’s ze regelmatig posten, met hashtags als #luckycorgi en #corgilove. “We zijn zo gelukkig met onze kleine loverboy. Zijn tweede naam is zelfs Casanova, geen grap! Toen we hem als baby ophaalden bij de fokker, zagen we dat hij een hartvormige neus had. We wisten gewoon dat het een lieverd zou zijn.”

Het bericht Deze vrolijke viervoeter knuffelt elke vriend die zijn pad kruist (foto’s) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels