HomeNieuwsLifestyleDeze lichaamsbeharing stoort ons het meest

Deze lichaamsbeharing stoort ons het meest

Veel vrouwen liggen er wellicht wakker van, maar mannen blijken zich nauwelijks te storen aan beenhaar bij het andere geslacht. Negen op de tien hebben er geen enkel probleem mee. Verder storen vrouwen zich vooral aan rughaar en tillen mannen wel zwaar aan okselbegroeiing.

Goed nieuws voor de vrouwen onder ons. Wie al eens een scheerbeurt durft over te slaan, mag dat vooral blijven doen. Uit ‘Generatie M’, een bevraging van radiozender MNM bij 5.000 Vlaamse tieners en twintigers, blijkt dat de overgrote meerderheid van de mannen zich niet stoort aan beenhaar bij vrouwen. Sterker nog, vooral de vrouwen zelf hebben er moeite mee. Een derde van hen vindt fulltime gladde benen het fijnst.

Rug- en okselhaar

De studie ging ook na op welke lichaamsbeharing elk geslacht het minst graag stuit. Vrouwen blijken zich het meest te storen aan rughaar (38%) en onverzorgde wenkbrauwen (12%) bij mannen. Wat het andere geslacht betreft, blijken mannen okselhaar (22%) en schaamhaar (21%) bij vrouwen het vervelendst te vinden.

Close Up Flirting GIF - Find & Share on GIPHY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels