HomeNieuwsLifestyleDame met beenprothese poseert in bikini: "Verberg je lichaam niet!" (foto's)

Dame met beenprothese poseert in bikini: “Verberg je lichaam niet!” (foto’s)

Allison Lang is haar naam. En ze is niet langer van plan om haar lichaam te verbergen!

Allison deelt dezer dagen geregeld leuke foto’s van zichzelf. En haar beenprothese? Die komt steevast mee in beeld. De vrouw wil zo anderen aansporen om ook hun lichaam niet te verbergen. Naast één van haar vele mooie foto’s en filmpjes, deelt ze ook nog een prachtige boodschap om haar volgers te inspireren.

“Verberg je lichaam niet!”

“Verberg je lichaam niet… Je bent mooi. Ik kan niet geloven welke levenservaringen ik zou hebben gemist als ik mijn lichaam was blijven verbergen zoals ik dat deed toen ik jonger was. De jongere ik zou een excuus hebben verzonnen waarom ik niet met vrienden mee kon op een boot of kon deelnemen aan een stranddag. Niet om wat mijn vrienden van mijn lichaam zouden denken, maar eerder om wat vreemden van mijn beperking zouden vinden. Laat alsjeblieft geen levenservaring aan je voorbij gaan. Zeg ‘ja’ en draag die bikini. Je bent perfect zoals je bent. Met al je ‘verschillen'”, aldus Allison.

Haar meer dan 12.700 volgers op Instagram loven de dame voor haar moed. “Prachtig. En zo’n belangrijke boodschap”, klinkt het. “Verberg je lichaam nooit. Iedereen is zo mooi”, gaat het verder. “Ja, draag die bikini! Geen schaamte! Leef het leven ten volle”, besluit een laatste fan nog. Tijd om eens een kijkje te nemen, denken we dan!

Foto: Instagram – Bron: Yahoo

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels