HomeNieuwsLifestyleDame (33) openhartig over haar seksverslaving: "Moeilijk te weerstaan tijdens een lockdown"...

Dame (33) openhartig over haar seksverslaving: “Moeilijk te weerstaan tijdens een lockdown” (foto’s)

Tracy Kiss is haar naam. En de moeder van twee praat al geruime tijd openhartig over haar seksverslaving.

Zo zou ze, als ze single is, tot acht keer per dag zichzelf bevredigen. Tijdens een relatie, waarin ze ook seks heeft met een partner, zit ze gemiddeld aan drie keer per dag.

“Ik begrijp dat dit veel lijkt, maar we zijn allemaal anders en hebben allemaal een verschillend libido”, laat ze weten.

“Moeilijk te weerstaan tijdens een lockdown”

“Ik weet dat zo vaak masturberen misschien niet zo goed is, maar ’t is moeilijk om het niét te doen als je van thuis uit werkt en je door de lockdown niet naar buiten kan”, gaat Tracy verder.

“Mensen denken dat personen met een seksverslaving met iedereen van bil gaan. Maar dat is niét het geval. Ik ben kieskeurig. Voor mij is het de high die ik krijg van een orgasme waar ik verslaafd aan ben. Ik ga enkel met partners waarmee ik een relatie heb naar bed”, verklaart ze nader.

Ondanks het feit dat ze niets verkeerds doet, zoekt de dame nu toch hulp bij een therapeut. Ook hoopt ze dat ze door openlijk over haar verslaving te praten, ze andere mensen kan helpen dat ook te doen. “Ik ben bezig aan een boek over seksverslaving en ik wil het onder de aandacht brengen”, aldus Tracy.

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels