HomeNieuwsLifestyleBuschauffer vlecht elke dag haar van meisje om ontroerende reden

Buschauffer vlecht elke dag haar van meisje om ontroerende reden

De moeder van Isabella Pieri, een 11-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Utah, is nog niet zo lang geleden overleden. Buschauffeur Tracy Dean, die Isabella elke dag naar school brengt, probeert het meisje op een bijzondere manier te helpen om haar verdriet te verwerken.

Sinds het overlijden van haar moeder probeert Isabella samen met haar vader en drie broers en zusjes de draad van het leven weer op te pakken. En dat lukt hen aardig, al blijft de vader op één vlak worstelen. Terwijl de moeder vroeger mooie vlechten maakte, zorgt hij alleen maar voor knopen in het haar van het meisje.

Omdat de man zich er geen raad mee wist, besloot hij het kapsel kort te laten knippen. Alles veranderde toen Isabelle haar beklag deed bij Tracy, de buschauffeur die het meisje elke dag naar school brengt. Naar verluidt gaf de tiener toe dat ze haar lange lokken miste, en de vrouw besloot prompt om het haar van Isabella te vlechten. Sindsdien is het een dagelijkse gewoonte geworden.

Borstkanker

“Zeven jaar geleden kwam ik te weten dat ik borstkanker had. Een van de gedachten die door mijn hoofd spookte was: wie gaat er nu voor mijn kinderen zorgen? Niet dat mijn echtgenoot zijn plan niet zou trekken, maar als moeder maak je je toch zorgen”, vertelt de vrouw aan de lokale nieuwszender KSL TV. Voor haar was het dan ook een logische keuze om het meisje te hulp te schieten.

De vader van Isabella is alvast dolblij met het aardige gebaar van de vrouw. “Tracy moest helemaal niet helpen, maar ze deed het toch. Dat is bewonderingswaardig.”

Het bericht Buschauffer vlecht elke dag haar van meisje om ontroerende reden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels