HomeNieuwsLifestyleBruidsmeisje fotobombt trouwfoto op hilarische wijze

Bruidsmeisje fotobombt trouwfoto op hilarische wijze

Als je als bruidsmeisje gevraagd wordt om met het gelukkige paar te poseren voor de huwelijksfoto’s, is dat een hele eer. De meeste dames willen zich dan van hun mooiste kant laten zien. Anderen, zoals de Canadese Sharilyn Wester, zorgen voor een grappige noot.

Nagenoeg alle koppels hebben de gewoonte om de mooiste dag van hun leven vast te leggen op de gevoelige plaat. Dat was ook het geval bij Rebecca en James Foster, die Ashley Hempel hadden ingehuurd als fotograaf. Hempel had op haar beurt aan het bruidsmeisje Sharilyn gevraagd om te helpen bij de foto’s. Ze moest onder meer de sleep van de gelukkige bruid vasthouden.

Complot

Wat Hempel niet wist, is dat de twee dames op voorhand hadden afgesproken om de bruidegom in het ootje te nemen. Op het moment suprême begon Sharilyn dan ook allerlei gekke bekken te trekken. “James was niet op de hoogte van onze beslissing. Maar vanaf dat hij ons gekke gedrag opmerkte, speelde hij het spelletje gewoon mee”, vertelt het bruidsmeisje aan HuffPost.

Gelukkig kon ook de fotograaf lachen met de frats. “Toen Sharilyn begon, kwam ik niet meer bij. Het was zo grappig. Iedereen lag in een deuk.”

Foto Ashley Hempel
Foto Ashley Hempel

Wie de andere foto’s van Ashley Hempel wil bewonderen, kan een kijkje nemen op haar Facebookpagina of Instagrampagina.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels