HomeNieuwsLifestyleBritse jongere gaat zijn vriendin met hamer te lijf om DEZE reden

Britse jongere gaat zijn vriendin met hamer te lijf om DEZE reden

Jaloezie kan al eens een slechte raadgever zijn. Zo heeft een Engelse jongeman zijn vriendin met een hamer de kop ingeslagen omdat zij het wachtwoord van haar Facebookaccount niet wilde geven.

De 20-jarige Oscar Blackall heeft al langer wat problemen om zijn partner Alyshia Connorton te vertrouwen. Zo brak hij al eens de laptop van zijn geliefde in tweeën nadat zij had besloten in haar eentje een film te gaan kijken.

Het zou daar echter niet stoppen. Blackall zou zich uiteindelijk voor de rechtbank van de Engelse stad Reading moeten verantwoorden omdat hij z’n vriendin in elkaar had geslagen met een hamer. De reden: zij wilde haar wachtwoord op Facebook niet met hem delen.

“Intelligent en liefhebbend”

Oscar wilde het wachtwoord hebben om zijn vriendin constant in de gaten te kunnen houden. Uiteindelijk zou Alyshia het wachtwoord geven, maar niet voor ze bont en blauw was geslagen.

Toch vroeg het slachtoffer de rechtbank om een milde straf voor Oscar. Hij zou een “intelligent, liefhebbend persoon met een goede toekomst” zijn. De rechter legde hem uiteindelijk een celstraf van zestien maanden op. Daarnaast kreeg de agressieveling een contactverbod van maar liefst vijf jaar aan zijn broek.

Het bericht Britse jongere gaat zijn vriendin met hamer te lijf om DEZE reden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels