HomeNieuwsLifestyleBritse influencer toont enkel kleding die haar vriendje haat

Britse influencer toont enkel kleding die haar vriendje haat

Smaken verschillen en daar worden we maar al te vaak aan herinnerd. Een broek die jij helemaal geweldig vindt, kan er voor je partner zomaar verschrikkelijk uitzien. En omdat jullie altijd eerlijk zijn met elkaar, laar die dat natuurlijk ook merken. De Britse Olivia Jackson liet het niet aan haar hart komen en wijdde er een hele Instagrampagina aan.

Er zijn nu eenmaal mensen die liever niet al te “zotjes” doen met hun kleding. En er zijn van die mensen die hun creativiteit de vrije loop laten met pompons, tijgerprint en stipjes. Olivia’s vriend behoort duidelijk tot de eerste groep, zijzelf tot de tweede. Maar daar ligt ze niet van wakker.

Een jurk als een theedoek

In plaats van haar kledingsmaak aan te passen aan haar vriend, besloot de Britse om haar outfits – inclusief commentaar van de boyfriend – op Instagram te plaatsen. Hij is blijkbaar nogal veeleisend, want haar kleding is steevast “te formeel”, “te blauw” of “te kleurrijk”. De ene jurk ziet eruit als “een ziekenhuisuniform” en de andere als “een theedoek”. Dankzij haar originele insteek wist Olivia intussen al meer dan 58.000 volgers te verzamelen. Zij weten haar stijltje duidelijk wel te waarderen en ook de komische noot valt in goede aarden. De Londense vindt het zelf alvast geweldig dat ze dankzij haar Instagramprofiel mensen kan inspireren om lekker te dragen waar ze zelf zin in hebben.

Het bericht Britse influencer toont enkel kleding die haar vriendje haat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels